måndag 19 oktober 2009

Höstpyssel


I helgen har vi höstpysslat lite hemma. Det innebär att vi knutit ihop buskarna, så att de inte ska sjunka ihop av snön. Göran har gjort ren och ställt undan vinterdäcken och vi har plockat undan div saker som vi inte vill ska snöa över. På lördag var vi till Sörböle och buntade hö och körde hem ett lass till oss. På eftermiddagen var vi till Timrå och tittade på hockey, jätte dålig match, Timrå förlorade. Sedan var vi till Madde och Jonas och käkade jätte god hemgjord pizza.
På söndag så red jag direkt efter att hästarna ätit frukost. Lämnade Cornell helt ensam i stallet, Gitana och Zara var ute. Men det gick så bra han börjar bli riktigt van nu. Red ut med Calista i ett underbart fint höstväder. Nästan alla löv har fallit till marken nu så det är inte så mycket färger ute längre men det var ganska varmt och vinstilla så Orrsjön låg spegelblank när jag red runt.
På kvällen var det dags att löshoppa Zara och Victorias 1-åring igen. Hade bara ett litet hinder nu också men vi höjde denna gång lite mer. Det gick ganska bra, de är mycket lugnare nu. De rev en del då de springer så tätt efter varandra att de inte ser när dom ska lyfta på benen. Nästa gång ska vi löshoppa dom en och en samt att det då är dags att ha två hinder.

1 kommentar:

Anna-Karin sa...

Hej Inger!

Så roligt att få följa dig och dina hästar!

Hoppas allt är bra med dig och familjen!

Kram Anna-Karin