söndag 17 januari 2010

Äntligen kompisar


Äntligen börjar det funka i hagen med Cornell och dom andra hästarna. Nelly är fortfarande lite sur på honom men det blir bättre och bättre. Han äter också mycket bättre nu så nu ser livet lite ljusare ut.
Har ridit ut med Calista både lördag och söndag. Hon är sig inte riktigt lik än men det gick ändå bra att rida. Hon är lite småsur, vill vända ibland och så är hon "tittig" vilket hon normalt aldrig är annars. Äntligen är det ju lite bättre väder så man behövde inte frysa ihäl i alla fall, "bara" -3 grader i dag, härligt!! Har fortsatt att klippa Calista också. Går inte bra..... Nu har jag bara halsen kvar, på den ena sidan. Men det ser inte ut som hon har blivit klippt mer som hon har fastnat i en slotterhack, eller nått. Hon står inte still en sekund, och rätt var det är så luktar det bränd doja i stallet och jag måste hoppa undan. Nästa år tror jag att det blir en lugnande spruta för henne.
Red Zara på lördag. Ledde henne upp till ridhuset nu också. Gick jätte dåligt från börja, hon "fastnade" hela tiden, backade och sparkade. Men till slut losnade det och hon travade på hur fins som helst. Red sedan hela vägen hem, tog stigen och det gick också bra. I dag har vi löshoppat igen. Det var jag, Eva och Maria Roos som kom med Ozzi. Zara var lite "tittig" igen och stannade två gånger på förhindret men när vi tog om så hoppade hon. Efter stoppet hoppade vi ca fyra språng till utan problem men hoppade även nu bara 80 cm.

Inga kommentarer: