måndag 11 januari 2010

Klara bild


Ännu en Klara bild,,, å vad man längtar efter sommaren!!
Känns lite tungt just nu,,, Calista går inte att rida för hon bara skriker efter fölet och springer med huvudet i luften. Så hon får bara gå i hagen några dagar nu tills att det lugnar ner sig. Fick avboka Gunilla träningen pga detta. Cornells ben är svullet och han verkar så nere,,, likgiltig liksom och äter nästan inget. Som tur är så fick han stelkrampssprutan för några veckor sedan. Vet inte om han är dålig eller om det är omställningen att flytta från mamma som gör honom nere. Hade honom på gången i kväll och pysslade lite, borstade och kratsade lite hovar. Gick en stund med honom i ridhuset medans Peggy sprang runt och ville busa med honom. Vi satt ut en ensilage bal i hagen också så att dom ska ha mat hela tiden. Pia skulle hålla koll på honom i morgon för att se hur han verkar.
Men nu något roligare.... Nu har det nya året börjat på allvar, från och med i dag. Blir lite körigt nu att hålla igång och aktivera tre hästar så jag har lagt upp ett arbetsschema, som ser ut som följer:
Måndag: Gymnastikridning(stretch och böjning) med Calista, tömköring med Zara.
Tisdag: Gunilla träning med Calista och hanterings träning med Cornell.
Onsdag: Styrketräning med Calista (samling och övergångar), rida Zara.
Torsdag: Lösgörande ridning med Calista (låg form, högt tempo), pyssel med Cornell
Fredag: Helt ledig!!
Lördag: Uteritt med Calista och tömkörning med Zara
Söndag: Uteritt med Calista och rida Zara alt löshoppning, pyssla med Cornell
Måste sätta upp schema för mig själv annart blir det liksom ingen ordning. Det är så lätt att komma hem och känna sig trött och säga,,, äh jag skiter i ridningen i kväll men har jag ett schema så är det bara det som gäller.

1 kommentar:

Irene sa...

Vad härligt det ser ut! Längtar efter sommaren!